Olemme ammattitaitoinen monimerkkikorjaamo

Olemme ammattitaitoinen monimerkkikorjaamo. Tarjoamme autoosi korjausratkaisun kustannustehokkaasti. Käytämme laadukkaita varaosia ja erikoistyökaluja korjauksiin, joten voit luottaa että autosi tulee kuntoon. Meiltä saat tarvittaessa sijaisauton huollon ajaksi. Annamme korjauksiin ja huoltoihin kustannusarvion ja jos siinä ilmenee muutoksia kysytään aina asiakkaan lupa.


Henkilöautojen korjaus ja huolto

Huollamme autosi valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Huollossa teemme merkinnät huoltokirjaan ja huoltoilmaisin nollataan. Meiltä onnistuu myös valtaosaan autoista sähköisen huoltokirjan merkinnät. Huollamme myös hybridiajoneuvot. Tarjoamme halutessasi huollon yhteydessä asiakkaalle auton kuntotarkastus videon joka lähetetään asiakkaalle. Videolla kerrotaan ajoneuvosi kunnosta ja kerrotaan mahdollista korjauskohteista.

Nelipyöräsuuntaus

Nelipyöräsuuntauksen tavoitteena on varmistaa, että renkaat ovat optimaalisesti suunnattu tiehen nähden, mikä parantaa ajoneuvon ohjattavuutta, vähentää renkaiden epätasaista kulumista ja lisää polttoainetaloudellisuutta.

Pakokaasumittaus

Auton pakokaasumittaus on menetelmä, jolla mitataan ja analysoidaan ajoneuvon pakokaasujen sisältämiä aineita. Pakokaasumittauksen tarkoituksena on varmistaa, että auto ei ylitä ympäristömääräyksissä ja -standardeissa asetettuja päästörajoja.


Tuulilasien vaihto

Henkilöautojen tuulilasien vaihto. Teemme myös vakuutusyhtiön tuulilasien vaihtoja ja maksat vain omavastuun korjaamolle. Tarvittaessa sijaisauto huollon ajaksi. Emme suorita tuulilasin korjauksia.

Rengashotelli

Vaihtessasi kesä- tai talvirenkaita, voit jättää pois vaihdetut renkaat meille säilöön. Rengashotellissamme renkaasi säilyvät asianmukaisissa olosuhteissa ja ovat kelien vaihtuessa optimaalisessa kunnossa.


Ajoneuvojen diagnostiikka

Nykyaikainen ajoneuvojen diagnostiikka laitteisto jolla päästään lukemaan eri ohjainlaitteiden vikakoodeja ja parametrejä. Voidaan suorittaa myös sähkölaitteiden vianetsintää, tehdä kalibrointeja ja ohjelmointia.


Rengaspalvelut

Meiltä saat uudet renkaat autoosi. Henkilöautojen rengaspalvelut sisältäen renkaiden asennus, tasapainotus, korjaus, allevaihto. Meille voit myös jättää renkaasi säilytykseen.


Olemme ammattitaitoinen monimerkkikorjaamo.